سایت تفریحی و سرگرمی نالینو
هتل آپارتمان در مشهد
  • سرگرمی
  • زندگی بهتر
  • موفقیت
  • مجله خبری روز
  • سلامت
  • آشپزی
  • شیوه ی پخت بورک برنج و مرغ خوشمزه

    مجموعه : آموزش انواع غذاها

    شیوه ی پخت بورک برنج و مرغ خوشمزه

    شیوه ی پخت بورک برنج و مرغ خوشمزه

    در این آموزش از سایت نالینو قصد داریم تا طرز پخت بورک برنج و مرغ خوشمزه و خوش طعمی را به شما آموزش دهیم تا بتوانید در کنار خانواده یا دوستان اوقات خوشی را رقم بزنید.

    مدت زمان آماده‌سازی مواد: ۲۰ دقیقه

    مدت زمان پخت: ۱:۲۵ دقیقه

    مواد مورد نیاز برای: ۱۶ عدد
    برنج یک و یک دوم پیمانه
    سینه مرغ نصف یک عدد
    نعنا تازه (ساطوری شده) یک دوم پیمانه
    جعفری (ساطوری‌شده) ۱ پیمانه
    نمک وفلفل به میزان لازم
    سفیده تخم مرغ ۱ عدد
    خمیر یوفکا مثلثی به میزان لازم
    تخم مرغ ۲ عدد
    پودر سوخاری به میزان لازم
    روغن مایع به میزان لازم

    روش پخت بورک برنج و مرغ :

    برنج را از قبل کته کرده یا می توانید از برنج های باقیمانده از غذای ظهر استفاده کنید.

    مرغ را به همراه یک عدد پیاز (درشت خردشده)، مقداری نمک و کمی آب روی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده و بگذارید تا مرغ پخته و مقداری کمی آب در آن باقی بماند. بعد از پختن مرغ را آبکش کرده، آب آن را کنار گذاشته و مرغ را کاملا ریش ریش کنید.

    داخل کاسه ای برنج کته، مرغ ریش شده، نعنا، جعفری ، نمک، فلفل و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.

    هر برش خمیر را روی سطح میز پهن کرده، داخل هر برش ۱ قاشق غذاخوری پر از مواد قرار داده و آن را رول کنید. سپس لبه آن را آب زده و بچسبانید.

    رول های آماده را ابتدا درون تخم‌مرغ (با چنگال در حد مخلوط‌ شدن زرده و سفیده زده شده) و بعد در پودر سوخاری غلتانده و در روغن شناور سرخ کرده و با سس دلخواه سرو کنید.

    منبع : masterchefmag.com

    ارسال دیدگاه



    لینک های مفید
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه