سایت تفریحی و سرگرمی نالینو
هتل آپارتمان در مشهد
  • سرگرمی
  • زندگی بهتر
  • موفقیت
  • مجله خبری روز
  • سلامت
  • آشپزی
  • آموزش شیوه پخت پای همبرگر و سوسیس خوشمزه

    مجموعه : آموزش انواع غذاها

    آموزش شیوه پخت پای همبرگر و سوسیس خوشمزه

    آموزش شیوه پخت پای همبرگر و سوسیس خوشمزه

    در این مطلب از سایت نالینو قصد داریم تا شیوه ی پخت پای همبرگر و سویس خوشمزه آموزش دهیم تا با استفاده از این آموزش به پخت غذایی خوشمزه دست بزنید!روش تهیه پای همبرگر خوشمزه و فوق العاده را برای شما عزیزان داریم که میتوانید به بهترین شکل که واقعا اشتها را هم تحریک می‌کند آن را درست کنید. پای همبرگر و سوسیس یک غذای کامل و سنگین به شمار میرود که بهتر هست برای ناهار آن را درست کرده و میل کنید. برای تهیه این غذا به خمیر آماده پیتزا نیاز دارید. برای آشنایی با روش تهیه آن با ما همراه باشید.

     

    مواد لازم:

    ۲ ورقه خمیر پیتزای آماده
    ۴ قاشق غذاخوری سس گوشت
    ۶ عدد سوسیس کوچک

    برای همبرگر:

    ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
    ۱/۸ پیاز خرد شده
    ۱ قاشق غذاخوری پودر سوخاری ساده
    ۱ قاشق غذاخوری شیر
    نصف یک عدد تخم مرغ هم زده
    نمک
    فلفل سیاه
    جوزهندی
    کچاپ
    جعفر

    طرز تهیه:

    ۱-خمیر آماده پیتزا را به دو دایره یک اندازه برش بزنید. از بشقاب یا پیش دستی می‌توانید بعنوان قالب بهره گیری کنید.

    ۲- در مرکز دایره یکی از خمیرها، به صورت یک ضدبدر و مربع با چاقو برش بزنید.

    ۳-سس گوشت را در اطراف خمیر بریزید.

    ۴-سوسیس هاي کوچک را دور خمیر بچینید و روی آن پنیر رنده شده بریزید. برش هاي هفتی هشتی خمیر که شکل مثلث گرفته اند را روی سوسیس ها برگردانید.

    ۵-درون یک کاسه، گوشت چرخ کرده، پیاز، پودر سوخاری، شیر، نصف یک عدد تخم مرغ همزده، نمک، فلفل سیاه و جوزهندی را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آن را در بخش مرکزی پای قرار دهید. سطح گوشت را با قاشق صاف کنید.

    ۶- پای سوسیس و همبرگر را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گوشت کاملا پخته و پنیرها آب شوند.

    ۷- این غذا را به همراه سس کچاپ و جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.

    ارسال دیدگاه



    لینک های مفید
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه